17 лютого 2016 року о 14:30 год. за адресою (м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016) відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 17 лютого 2016, о 17:47

1. Проект Закону про внесення змін до статті 13 Закону України "Про охорону дитинства" (щодо посилення соціального захисту прийомних сімей), (реєстр. № 3463, н.д. І. Вінник).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" (щодо повноважень Кабінету Міністрів України), (р. № 3145, н.д. Р. Князевич, М. Поплавський).

3. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України щодо обов'язкової участі органу опіки і піклування під час надання дозволу на тимчасовий виїзд дитини за кордон без згоди одного з батьків, (р.№ 2516а, н.д. Ю. Гарбуз).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав усиновлених дітей, (р. №3202, н.д. Ю. Гарбуз).

5.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення безкоштовного харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів, (реєстр. № 3829, н.д. О. Співаковський, І. Кириленко, Т. Кремінь та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо розміру пенсії у зв'язку з втратою годувальника), (р.№ 3391, н.д. О.Купрієнко).


Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку