31 травня 2016 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 01 червня 2016, о 09:00

1. Проект Закону про внесення змін до статті 13 Закону України "Про охорону дитинства" (щодо посилення соціального захисту прийомних сімей), (р. № 3463, н.д. Вінник І.Ю.).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо поновлення права на освіту, (р. № 4173, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.).

3. Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Виконавчого комітету Міжнародної федерації футболу - щодо включення до порядку денного чергового конгресу Міжнародної федерації футболу питань про виключення Російського футбольного союзу зі складу Міжнародної федерації футболу та про перегляд рішень Конгресу ФІФА щодо проведення фінальних змагань Чемпіонату світу з футболу у 2018 році на території Російської Федерації, (р. № 4681, н.д. Гончаренко О.О., Палатний А.Л., Гузь І.В.).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення прав громадян на безкоштовну освіту, (р. № 2247а, н.д. Бондар В.В., Яценко А.В.).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо інклюзивного реабілітаційно-соціального туризму, (р. № 4271, н.д. Артеменко А.А., Романова А.А.).


Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за електронною адресою: kryshtafovych@rada.gov.ua

Аудіо:

Відео:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку