7 лютого 2017 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 08 лютого 2017, о 09:34
 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо покращення демографічної ситуації, (реєстр. № 2377а, н.д. Денисенко А.П.).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підтримки молоді, (реєстр. № 4518, н.д. Лабазюк С.П., Рибчинський Є.Ю., Бандуров В.В. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки дітей, які постійно проживають в зоні проведення антитерористичної операції у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, (реєстр. № 5089, н.д. Найєм Мустафа-Масі, Недава О.А., Лубінець Д.В. та інші).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зняття адміністративних бар'єрів при набутті дитиною права власності на нерухоме майно, (реєстр. № 5533, н.д. Писаренко В.В.).

5. Проект Закону про внесення змін до статті 141 Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування витрат на фінансування об'єктів та закладів спортивної інфраструктури, охорони здоров'я та культури, (реєстр. № 5643, н.д. Чижмарь Ю.В., Силантьєв Д.О., Ляшко О.В. та інші).

6. Про доцільність внесення Кабінетом Міністрів України проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення протидії торгівлі людьми та захисту постраждалих осіб.

Аудіозапис:


Відео:
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку