11 липня 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 12 липня 2018, о 13:18
 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення соціального захисту дітей, (р. № 7217, Кабінет Міністрів України).

2. Проект Постанови про заходи із забезпечення захисту сімейних цінностей та інституту сім'ї в Україні, (р. № 8521, н.д. Унгурян П.Я., Білозір О.В., Дехтярчук О.В. та інші).

3. Проект Постанови про звернення Верховної Ради України до Президента України, Кабінету Міністрів України, щодо забезпечення формування засад державної сімейної політики - розробки та запровадження Національної сімейної стратегії, ( р. № 8444, н.д. Вілкул О.Ю.).

4. Проект Постанови про невідкладні заходи щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, (р. № 8546, н.д. Ричкова Т.Б., Масоріна О.С., Королевська Н.Ю. та інші).

5. Про план роботи Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму на вересень 2018 - січень 2019 року.

6. Про пропозиції до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за посиланням


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку