16 жовтня 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 16 жовтня 2018, о 15:57
 

1. Проект Постанови про заходи із забезпечення захисту сімейних цінностей та інституту сім'ї в Україні, (р.8521, н.д. Унгурян П.Я., Білозір О.В., Дехтярчук О.В. та інші).

2. Проект Постанови про звернення Верховної Ради України до Президента України, Кабінету Міністрів України, щодо забезпечення формування засад державної сімейної політики - розробки та запровадження Національної сімейної стратегії, ( р. 8444, н.д. Вілкул О.Ю.).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо окремих питань правового статусу Національного олімпійського комітету України, (р. № 8430, н.д. Кривенко В.М., Кишкар П.М.).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо пільг при вступі на спеціальність з фізичної культури і спорту молоді, яка професійно займається спортом, (р. № 8356, н.д. Батенко Т.І., Констанкевич І.М. та інші).

Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

Аудіозапис засідання:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку