4 грудня 2019 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 05 грудня 2019, о 16:29

1. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо сприяння працевлаштуванню студентів та молодих спеціалістів, детінізації ринку зайнятості та доходів населення, зупинення відтоку українських спеціалістів за кордон) (реєстр. № 2250, н.д. О. Кучер).

2. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сприяння працевлаштуванню молодих спеціалістів та внутрішньо переміщених осіб, зупиненню відтоку українських спеціалістів за кордон (реєстр. № 2250-1, н.д. Н. Королевська, Ю. Солод).

3. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки молоді, яка навчається чи працює, та учасників бойових дій (реєстр. № 2301, н.д. О. Бєлькова, А. Шкрум, О. Абдуллін, Ю. Тимошенко та інші).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" (щодо працевлаштування молоді) (реєстр. № 2406, н.д. В. Рабінович).

5. Про затвердження рекомендацій засідання «круглого столу» на тему: «Шляхи вдосконалення державної молодіжної політики».

6. Про затвердження рекомендацій засідання «круглого столу» на тему: «Перспективи розвитку фізичного виховання та спорту в системі освіти України».

7. Різне.

Реєстрація за посиланням.

Аудіозапис:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку