28 квітня 2021 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 29 квітня 2021, о 13:54

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо впорядкування діяльності спортивних клубів і спортивних федерацій та уточнення деяких положень), (реєстр. № 5164, КМУ).

2. Проект Закону про внесення змін до статті 48 Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо деяких питань використання майна ліквідованих державних і комунальних закладів фізичної культури і спорту, (реєстр. № 5273, н.д. Беленюк Ж.В. та інші).

3Звіт Міністерства молоді та спорту України про виконання Закону України «Про державний бюджет України на 2020 рік».

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо збільшення видатків на забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами, (реєстр. № 5304, н.д. Демченко С.О. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування Державного підприємства України "Міжнародний дитячий центр "Артек", (реєстр. № 5368, н.д. Бабак С.В. та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про волонтерську діяльність", (реєстр. № 5029, н.д. Заремський М.В.).

7. Різне.

Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

*У зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) в Україні, участь у засіданні Комітету представників громадськості обмежена.

Аудіозапис засідання:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку