26 червня 2023 року об 11:00 відбулося онлайн - засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 26 червня 2023, о 17:39
 

1. Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до лідерів та парламентів іноземних держав щодо обмеження в’їзду на їхню територію російським і білоруським спортсменам та спортивним делегаціям, (реєстр. № 9409, н.д. А. Кожем’якін та інші).

2. Проект Постанови Верховної Ради України про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до представників спортивних організацій російської федерації та республіки білорусь, (реєстр. № 9408, н.д. А. Кожем’якін та інші).

3. Проект Постанови Верховної Ради України про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування» щодо збільшення кількості премій, (реєстр. № 9410, н.д. А. Кожем’якін та інші).

4. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку медіа, гарантії професійної діяльності та соціальний захист журналіста" щодо встановлення допомоги журналістам за шкоду їх життю та здоров’ю завдану під час виконання ними професійних обов’язків внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України, (реєстр. № 9350, н.д. Є. Брагар та інші).

5. Проект Закону України про внесення змін до статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо усунення законодавчого недоліку (прогалини) відносно адміністративної відповідальності батьків або осіб, які їх замінюють, за ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання малолітніх дітей, (реєстр. № 9390, н.д. О. Красов ).

6. Різне

Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку