64 дня рашисти ведуть жорстоку, варварську війну проти українського народу, проти українських жінок, проти українських дітей. Кожного дня діти гинуть від російських бомб, ракет, снарядів, куль.

Станом на 28 квітня 2022 року за даними Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з початку вторгнення російської федерації в Україні загинуло 217 дітей та постраждало 393 дітей.

25 квітня внаслідок обстрілу російськими окупантами житлових будинків в місті Лиман на Донеччині від отриманих поранень загинуло двоє дітей 9 та 13 років.

У місті Бахмачі на Чернігівщині у власному будинку внаслідок вибуху невідомого предмета тяжко травмувався 15-річний хлопець, який через декілька годин помер у лікарні.

26 квітня ворог обстріляв одну зі шкіл Лисичанська Луганської області, в підвалі якої ховалися 23 людини, у тому числі й діти. На щастя, обійшлось без жертв.

У Рубіжному Луганської області окупанти погрожуючи розстріляти малолітніх дітей вимагають шпигувати українських жінок.

Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини стало відомо, що 20 березня внаслідок обстрілу військами країни-агресорки міста Маріуполь Донецької області отримала поранення 9-річна дитина, а 23 березня - 8-річна. Окупанти вивезли дітей в рф. Наразі їх вдалося повернути в Україну, вони перебувають на лікуванні.

Під час обстрілів Чугуївського району поранено 14-річну дитину.

Захисники «Азовсталі» у Маріуполі повідомили, що під час одного з російських бомбардувань загинула дівчинка 10 – 12 років.

Внаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів українських міст і сіл терористичними військами рф 1508 закладів освіти пошкоджено, 102 з них зруйновано повністю.

Складається враження, що у ХХІ століття через машину часу потрапили середньовічні завойовники, які знищують все навколо – і людей, і міста, і села, і будинки і школи. Тільки рашисти дещо осучаснились і ще нищать дороги, заводи, нафтобази, стадіони, залізничну інфраструктуру.

Єдина сила, що рятує мирних громадян, - це Збройні Сили України, інші військові формування, які дають гідну відсіч окупантам. На сьогоднішній день російські війська мають локальні успіхи, лише завдяки більш сучасній зброї, хоч українські воїни систематично знищують її, і дуже скоро у агресора залишиться лише зброя радянських часів. Проте, на це потрібен час, а вже розпочалась стратегічна битва за Донбас та Південь, і Україні конче потрібно якнайскоріше отримати сучасну наступальну зброю, сучасні засоби протиповітряної оборони.

Комітет  Верховної Ради України  з питань молоді і спорту закликає Сполучені Штати Америки, Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії,  Федеративну Республіку Німеччини, Французьку Республіку,  інші держави, що входять до Північно-Атлантичного блоку, невідкладно розпочати постачання сучасної зброї для України. Дорога кожна година, кожна хвилина… Наші українські військові мають неймовірну відвагу, відданість своєму народу, професіоналізм, героїзм, мужність, але без сучасної важкої зброї здобути перемогу над потужнім ворогом буде дуже важко. Тому від Вашого рішення залежить не лише життя українських дітей, але й майбутнє Європи та всього світу. Якщо російську федерацію не зупинити в Україні, вона безумовно піде далі, і загроза третьої світової війни із жахливими сценаріями застосування ядерної зброї буде посилюватися!

Допоможіть Україні, врятуйте світ від Апокаліпсису!

 

НІ - ВБИВСТВУ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ.

НІ - РОСІЙСЬКІЙ АГРЕСІЇ.

ТАК –  НАДАННЮ СУЧАСНОЇ ЗБРОЇ УКРАЇНІ!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

26 квітня 2024 17:00
26 квітня 2024 16:05
26 квітня 2024 15:20
25 квітня 2024 14:23
25 квітня 2024 13:30
25 квітня 2024 12:49
24 квітня 2024 18:00
24 квітня 2024 17:36
24 квітня 2024 16:25
24 квітня 2024 15:52