Українська родина – це основний елемент громадянського суспільства, на якому тримається Українська держава. Саме в родині формується особистість та характер дитини, саме родина виховує з хлопчика чи дівчинки справжнього патріота України, саме родина надає сили українським військовим на полі бою, а захист своєї родини – це найвища мотивація наших захисників.

Великий удар по українських родинах нанесла підступна російська агресія. Багато дітей осиротіли, ще більше сімей роз’єднані - батьки залишаються захищати державу, підтримувати громадський порядок, забезпечувати життєдіяльність міст та сіл, а матері разом з дітьми рятуються закордоном або в умовно безпечних регіонах України. На жаль, немало родин залишилось на окупованих територіях або силоміць були вивезені до російської федерації. Українські діти вже звикли до сигналів повітряної тривоги, до постійних обстрілів та бомбардувань. Таке «щасливе дитинство» приніс дітям «російський мир».

Непросто українським родинам і на чужині. Безперечно, наші партнери роблять все можливе для підтримки українців, особливо необхідно відзначити наших польських друзів, які навіть ухвалили окремий закон для покращення життя громадян України. Проте, чужина є чужина. Інші звичаї, чужа мова, інші традиції, немає поруч друзів та близьких. Тому все більше українських родин повертаються на Батьківщину.

Водночас, успіхи українських військових зі звільнення Київської, Житомирської, Чернігівської, Сумської областей дозволило багатьом родинам возз’єднатися та повернутися до дому. Це велике щастя для дітей та батьків. Громадяни України впевнені, що незабаром, завдяки героїзму наших захисників та допомозі західних країн, будуть звільнені інші окуповані території України та всі громадяни повернуться до рідних домівок.

Важкі виклики, які отримала Українська держава, об’єднали весь Український народ і всі громадяни України в цей надскладний час стали однією гігантською Родиною. Принципи цієї великої Родини – це взаємодопомога, велика повага до військових, які захищають нашу державу, великі почуття гідності та гордості за свою  країну, бажання все зробити заради Перемоги! Саме тому Український народ є непереможний і час нашого Тріумфу наближається!

 

Перемога буде за нами!

Все буде Україна!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

29 квітня 2024 17:30
29 квітня 2024 16:40
29 квітня 2024 15:23
29 квітня 2024 10:26
26 квітня 2024 17:00
26 квітня 2024 16:05
26 квітня 2024 15:20
25 квітня 2024 14:23
25 квітня 2024 13:30
25 квітня 2024 12:49