Вже другий тиждень рашистські військові ведуть цілеспрямований обстріл українських міст, насамперед, об’єктів енергетичної інфраструктури та житлових будинків. Російське керівництво навіть не приховує, що метою цих обстрілів є «покарання» волелюбного  Українського Народу, який дає жорстку відсіч спробам «визволення» з боку «братнього народу» та громить російські війська на всіх напрямах. Саме тому терористична держава намагається залишити українців без світла, тепла, транспорту та заморозити їх взимку, а також знищити економіку України. Рашисти не хочуть та і не можуть  воювати по-чесному, майже по всій лінії фронту вони відступають з нашої землі, а тому  стараються «вдарити в спину», воювати з мирними українцями – жінками, дітьми, людьми поважного віку.

Весь світ бачить, що удари по українській енергетичній системі не дають бажаного агресору ефекту. Українські енергетики оперативно ремонтують та відновлюють пошкоджені об’єкти, а українці за закликом влади зменшують споживання електроенергії, щоб не допустити «віялових» відключень. Проте, через російські обстріли гинуть мирні українці, жінки і діти. В Миколаєві 13 жовтня в лікарні помер 11-річний хлопчик, який 6 годин провів під завалами – не витримали нирки та серце. Сьогодні в Києві загинуло молоде подружжя, яке чекало на дитину. Жінка була на шостому місяці вагітності. І це лише одиночні приклади російського терору проти Українського народу.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вважає, що після масових цілеспрямованих обстрілів українських міст та сіл всі держави світу  мають визнати російську федерацію державою – спонсором тероризму. Парламентська Асамблея Ради Європи вже визнала російський режим терористичним. Також державою – спонсором тероризму  російську федерацію визнали парламенти Латвії та Литви, відповідний законопроект найближчим часом розгляне парламент Естонії. В зв’язку з цим, члени Комітету з питань молоді і спорту пропонують парламентам та урядам всіх держав світу ухвалити рішення щодо визнання росії терористичною державою.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту закликає всі цивілізовані країни світу прискорити постачання Україні сучасної наступальної зброї, насамперед, засобів протиповітряної оборони.

Збройні Сили України вже розвіяли міф про «другу армію світу», а тому саме в Україні необхідно поставити крапку на імперських амбіціях кремля. Саме тому всі демократичні країни мають підтримати Україну наступальною зброєю та відповідними політичними рішеннями героїчний Український народ, героїчні Збройні Сили України.

 

НІ – російській  АГРЕСІЇ!

ТАК – ВИЗНАННЮ російської федерації – ДЕРЖАВОЮ – СПОНСОРОМ ТЕРОРИЗМУ!

ТАК – ПОСТАЧАННЮ СУЧАСНОЇ ЗБРОЇ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

03 травня 2024 12:00
02 травня 2024 18:00
02 травня 2024 17:30
02 травня 2024 17:01
30 квітня 2024 19:35
30 квітня 2024 19:00
30 квітня 2024 18:30
30 квітня 2024 16:30
29 квітня 2024 17:30
29 квітня 2024 16:40