Майже кожного дня рашисти обстрілюють ракетами об’єкти енергетичної інфраструктури, намагаючись залишити українців без світла і тепла. Міжнародні розслідування вже встановили, що до обстрілів російські військові розпочали готуватися ще 2 жовтня, задовго до вибуху на Кримському мості, який став приводом до цих обстрілів. Через обстріли «Укренегрго» вимушено відключає житлові будинки, щоб утримувати стабільність енергосистеми. Мільйони українців страждають через російський терористичний режим.

Людожерський характер рашистів проявився у нещодавньому вислові керівника Чечні Рамзана Кадирова, який закликав повністю знищувати українські міста. Ще відвертіше висловився телеведучий Антон Красовський на  одному з державних телеканалів, закликавши топити та спалювати живцем українських дітей за неправильні погляди.

Крім того, рашисти розпочали брехливу кампанію щодо звинувачення України у намірі застосувати так звану «брудну бомбу», що було спростовано як Урядом України, так і урядами США, Великобританії та Франції. Безперечно, що цей наклеп спрямований на виправдання нових варварських дій рф проти українського народу.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вважає, що всім державам та міжнародним організаціям прийшов час підтримати ініціативу парламентів країн Балтії та Парламентської Асамблеї Ради Європи про визнання російської федерації державою – спонсором тероризму. Досить закривати очі на терористичні дії рашистів та відверту політику геноциду українців. Треба визнавати правду та карати агресора.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту закликає всі держави світу запровадити новий пакет санкцій проти російського агресора та повністю заборонити постачання та транспортування російських енергоресурсів, щоб позбавити Кремль коштів для фінансування війни.

Сьогодні, саме в Україні вирішується доля світової цивілізації. Саме від дій  Збройних Сил України та Українського народу залежить, чи настане третя світова війна чи новий претендент на світове панування буде зупинений на український землі! Тому кожна держава має враховувати це при визначенні своїх дій стосовно рф та не забувати – до чого призвела політика умиротворення агресора у 30-40 роках минулого століття.

 

НІ – російській  АГРЕСІЇ!

ТАК – ВИЗНАННЮ російської федерації – ДЕРЖАВОЮ – СПОНСОРОМ ТЕРОРИЗМУ!

ТАК – НОВИМ САНКЦІЯМ проти росії!

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

03 травня 2024 12:00
02 травня 2024 18:00
02 травня 2024 17:30
02 травня 2024 17:01
30 квітня 2024 19:35
30 квітня 2024 19:00
30 квітня 2024 18:30
30 квітня 2024 16:30
29 квітня 2024 17:30
29 квітня 2024 16:40