В ніч на 10 лютого у Харкові внаслідок атаки російських беспілотників загинуло 7 людей, троє поранені. Живцем згоріла багатодітна сім'я – подружжя та троє дітей. Крім того, в іншому будинку від полум’я загинули 66-річний чоловік і його 65-річна дружина.

Рашистський обстріл призвів до витоку палива, яке змішалося зі снігом та розтеклося по вулиці. Пожежа зайнялася в 15-ти приватних будинках…

"Старшому Льоші було сім років, середньому Михайлу – чотири роки, найменший – Павло, йому було десять місяців.

Під час тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Але цього разу на подвір'я увірвалося полум'я. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо. Всі семеро опинилися у вогняній пастці", – розповів начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції України у Харківській області Сергій Болвінов.

Старший та молодший хлопчики знаходились біля мами – вони намагалася врятуватися у ванній. "Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл. Припускаємо, що мати тримала дітей, обіймаючи та притискаючи до грудей", – розповів правоохоронець.

Батько загинув в коридорі, тіло 4-річного хлопчика знайшли на кухні.

Семеро людей, у тому числі троє маленьких дітей згоріли живцем через рашистські обстріли. І саме перед цим російський президент у своєму інтерв’ю американському блогеру Такеру Карлсону лицемірно розповідав, що він не воює з Українським народом, і вже наступного дня по-звірячому вбиває українських дітей. Вважаємо, що всім західним політикам та журналістам, які закликають до примирення з рашистами, варто подивитися фотографії дітей, які були спалені живцем російськими ракетами. Звичайно, фотографії, де діти ще живі, бо дивитися обгорілі тіла малечі  зможе лише спеціально підготовлені люди  - судово-медичний експерти чи слідчі. 

Саме тому, керівникам держав світу  необхідно зрозуміти – з цією людиною неможливо ні про що домовлятися, цю людину необхідно зупинити. Ніхто не знає, куди наступного разу полетять російські ракети – до Західної Європи, Азії чи Північної Америки! Не можна вірити заявам путіна, що не він збирається ні з ким більше воювати – два роки тому він так само запевнював весь світ, що не збирається нападати на Україну.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вважає, що мають бути зроблені рішучі кроки в цьому напрямку – серйозно посилені економічні санкції проти російської федерації, передані на потребу Збройних Сил України заморожені російські активи, вирішене нарешті питання збільшення підтримки України з боку західних партнерів. Українські військові з останніх сил з критичним  дефіцитом боєприпасів стримують ворога. Якщо не посилити підтримку України, війна може розпочатися вже на території НАТО!

Жахливе вбивство українських дітей не може залишитися безкарним. Посилення економічних санкцій, передача Україні заморожених російських активів  та військова допомога Україні надасть можливість Збройним Силам України нанести поразку російським військам, що збереже життя не лише  українських дітей, але й життя дітей інших країн, які так само можуть стати жертвами «спеціальних військових операцій»!

НІ – ВБИВСТВУ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ!

ТАК – КОНФІСКАЦІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ РОСІЙСЬКИХ АКТИВІВ!

ТАК – ПОСИЛЕННЮ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДТРИМКИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

03 травня 2024 12:00
02 травня 2024 18:00
02 травня 2024 17:30
02 травня 2024 17:01
30 квітня 2024 19:35
30 квітня 2024 19:00
30 квітня 2024 18:30
30 квітня 2024 16:30
29 квітня 2024 17:30
29 квітня 2024 16:40