26 вересня 2013 року Голова Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму зустрівся з спортсменами, організаторами спортивного руху, ветеранами спорту та громадськими діячами Київської області

03 жовтня 2013, 11:09

26 вересня  2013 року Голова Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму зустрівся з спортсменами, організаторами спортивного руху, ветеранами спорту та громадськими діячами Київської області.

В ході зустрічі були обговорені питання діяльності місцевих органів влади області щодо розвитку фізичної культури та спорту, особливостей діяльності дитячих юнацьких спортивних шкіл в нинішніх умовах.

Зокрема, Голова Комітету зупинився на роботі Комітету, розповів про зустріч з депутатами парламентів інших країн під час проведення Міжнародних парламентських ігор в м. Москві (Російська Федерація).

Серед запрошених на урочисту зустріч були ветерани спорту, зокрема, легенда спорту почесний громадянин м.Переяслав-Хмельницький, чемпіон Чорноморського флоту з метання спису, молоту, штовхання ядра; багаторазовий чемпіон та призер першості світу та Європи з метання молоту Литвиненко Михайло Галактіонович. Життя Литвиненка М.Г. – це яскравий приклад служіння своєму народу. Ветеран спорту за життя став живою легендою, прикладом для молоді, що веде здоровий спосіб життя, адже йому уже більше 85 років, а він продовжує брати участь в європейських та світових першостях серед ветеранів спорту.

Після обміну думками щодо розвитку фізичної культури та спорту в Київській області Голова Комітету А.Палатний вручив дипломи працівникам дитячо-юнацьких спортивних шкіл, ветеранам спорту та депутатам обласної ради, які опікуються сферою фізичної культури та спорту та подякував їм за належну роботу на ниві виховання молодого покоління.