27 травня - 1 червня 2013 року відбулася ІІІ Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) сільських та селищних рад.

05 червня 2013, 15:46

 

 

27 травня – 1 червня 2013 року відбулася ІІІ Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) сільських та селищних рад. Змагання відбувалися з таких видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки. В змаганнях взяли участь 18 команд.

Під час церемонії відкриття змагань Голова Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики,спорту та туризму Палатний А.Л. зачитав привітання від Голови Верховної Ради України та побажав учасникам та гостям спортивного свята успіхів та яскравих перемог.

 «Уже втретє поспіль у Криму збираються депутати всіх рівнів, аби позмагатися у різних видах спорту та гідно представити свій регіон на Всеукраїнській спартакіаді. Проведення таких масштабних спортивних заходів є дуже важливим для популяризації здорового способу життя і залучення українців до активних занять фізичною культурою і спортом. Щиро бажаю усім учасникам змагань волі до перемоги і спортивного везіння, а вболівальникам і глядачамнезабутніх вражень», - зазначив А.Палатний.

За результатами змагань перше місце виборола команда депутатів різних рівнів Черкаської, друге -  Івано-Франківської, третє - Житомирської областей.

Голова Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Палатний А.Л. вручив переможцям медалі та кубки, а також спеціальні нагороди, засновані Комітетом, та подяки за організацію та проведення ІІІ Спартакіади – членам організаційного Комітету спартакіади.