У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають радісне свято - День захисту дітей. Комітет Верховної Ради України з питань сім'ї молодіжної політики, спорту та туризму щиро вітає всіх юних українців з цим святом !

30 травня 2014, 11:06

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають радісне свято - День захисту дітей. Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї молодіжної політики, спорту та туризму щиро вітає всіх юних українців з цим святом !

 

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє, а значить – майбутнє України.  Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їх прав. Забезпечення та дотримання прав дитини – необхідність і потреба не лише сучасного етапу розвитку України, але й пріоритетний напрямок політики нашої держави на майбутнє.

 

Юні друзі -  ви надія нашої держави, яка формується у сьогоднішній неспокійний час. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України. Бажаємо вам щасливого дитинства, розуміння батьків та мирного неба!