Сьогодні у Комітеті відбулася незвичайна подія – українська спортсменка, дворазова чемпіонка світу Світлана Ярьомка стала володаркою квартири в місті Києві.

22 грудня 2016, 17:51

 

За участю голови Києво-Святошинської районної державної адміністрації Смірнової Мирослави Михайлівни та представників компанії Novbud ЖК «Петрівський квартал» члени Комітету сьогодні відзначили досягнення української спортсменки Світлани Ярьомки, яка проявила свою майстерність і волю до перемоги у дзюдо, з боротьби самбо та сумо, а також подякували її тренеру Віктору Мужчині, який доклав зусиль для виховання чемпіонки світу.

Голова Комітету Артур Палатний зазначив, що Світлана у своєму юному віці вже є дворазовою чемпіонкою світу з боротьби самбо, займала призові місця на чемпіонатах світу та Європи у дзюдо, з боротьби самбо і сумо, брала участь у ХХХІ літніх Олімпійських іграх 2016 року у м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

«Впевнений, що всі ці високі досягнення Світлани – це тільки початок її успіху на спортивних аренах України та світу», - сказав А. Палатний.

Також Голова Комітету подякував тренеру Світлани – Віктору Мужчині, який довів свій професіоналізм, створив і продовжує створювати умови для інтенсивного тренувального процесу та допоміг Світлані реалізувати свій потенціал на шляху до спортивних досягнень.

Члени Комітету побажали гостям Комітету міцного здоров’я, невичерпної енергії, щастя, добра і нових перемог в ім’я України.

Голова Комітету Артур Палатний разом з головою  Києво-Святошинської районної державної адміністрації Мирославою Смірновою вручили Світлані Ярьомці квартиру та подяку від Комітету, а також нагородили подяками Комітету її тренера Віктора Мужчину та представника компанії Novbud ЖК «Петрівський квартал» Дениса Бикова.