9 вересня 2017 року член Комітету Олег Велікін взяв участь в спортивних заходах, присвячених відзначенню Дня фізичної культури і спорту.

10 вересня 2017, 11:30

 

Від імені Голови Верховної Ради Олег Велікін привітав усіх з нагоди проведення Олімпійського уроку та відзначення Дня фізичної культури і спорту на урочистостях, що відбулися 9 вересня цього року на Оболонській набережній в м. Києві.

«Україна завжди славилась своїми спортивними талантами. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже заняття спортом та фізичним вихованням – це здоров’я нації. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на спортивні майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створити для цього відповідні умови», - зазначив О. Велікін.

Висловив слова щирої вдячності всім, хто працює на благо суспільства у сфері фізичної культури, докладає максимум зусиль для підвищення серед дітей та молоді рівня фізичного здоров’я і популяризації здорового способу життя в Україні.

Подякував ветеранам спорту, видатним спортсменам, олімпійцям і тренерам за зустрічі і спілкування з юними вихованцями дитячо-юнацьких та загальноосвітніх шкіл.

Побажав усім спортсменам та прихильникам спорту олімпійського здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі, бадьорості духу і впевненості в досягненні поставленої мети.