7 грудня ц.р. відбулася зустріч народного депутата України, голови підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Анни Романової з представниками туристичної громадськості, зокрема з представниками Української асоціації туристичних агентств, представниками страхового бізнесу та інші.

10 грудня 2017, 12:07

 

На зустрічі обговорювалися питання недосконалості норм діючого законодавства про туризм, а саме розглядалися пропозиції про внесення змін та доповнень до Закону України «Про туризм». особлива  увага приділялася статтям 15-ї «Фінансове забезпечення відповідальності туроператора», 17-ї «Ліцензування туристичної діяльності» та 20-ї «Договір на туристичне обслуговування».

За підсумками зустрічі було прийнято рішення: про підготовку конкретних пропозицій щодо внесення змін до Закону України «Про туризм». В грудні ц.р. планується засідання робочої групи під головуванням голови підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Анни Романової щодо обговорення пропозицій до проекту законопроекту, що надійдуть від туристичної громадськості.