Голова Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо вилучення державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» з переліку об’єктів державної власності, що підлягають приватизації в 2017-2020 роках.

24 травня 2018, 14:44

 

Комітет вважає неприпустимим приватизацію єдиного державного дитячого закладу оздоровлення та відпочинку, що розташований на березі Чорного моря. У цьому закладі відпочивають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників бойових дій, діти з малозабезпечених сімей, а також обдаровані діти!

Члени Комітету вважають, щодо приватизація «Молодої гвардії», в кінцевому результаті, призведе до його знищення, що є неприпустимим. Виникають питання – де будуть відпочивати українські діти, які потребують особливої уваги та підтримки, чи ініціаторів приватизації «Молодої гвардії»  цікавить майбутнє нашої держави.

В зв’язку з цим, Комітет наполягає на вилученні державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» з переліку об’єктів державної власності, що підлягають приватизації в 2017-2020 роках.