27 березня 2019 року перший заступник Голови Комітету Микола Величкович взяв участь у відкритті 25-ї Міжнародної туристичної виставки UITT-2019: «Україна - подорожі та туризм».

27 березня 2019, 17:03

Від імені Комітету Микола Величкович привітав всіх учасників, організаторів та гостей Міжнародної туристичної виставки UITT-2019: «Україна - подорожі та туризм» з офіційним – ювілейним її відкриттям.

Перший заступник Голови М. Величкович зазначив, що Україна завжди гідно представляє свій туристичний потенціал в об’єднаній експозиції міст та регіонів Ukrainian Hospitality Days. Кожен регіон передає природну унікальність, культурну неповторність та атмосферу гостинності власного краю як для вітчизняного туриста, так і для іноземних гостей нашої країни.

«Спільні дії влади та бізнесу виведуть український туристичний продукт на більш якісний рівень, і з року в рік його якість буде тільки рости», - підкреслив Микола Величкович.

Побажав організаторам, відвідувачам і учасникам виставки вдалих угод, процвітання та натхнення для популяризації України в світі.

Цього року – це ювілейна 25-а Міжнародна туристична виставка, в якій взяли участь понад 300 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній, представництв 22 країн світу, серед яких Албанія, Азербайджан, Греція, Грузія, Куба, Туреччина, Єгипет, Шрі-Ланка та інші.

UITT є найбільшою туристичною виставкою в Україні, наймасовішою та найбільш ефективною для спілкування всіх лідерів туристичної індустрії з метою спільної реалізації всього туристичного потенціалу нашої країни, вирішення головних питань в цій галузі.

На виставці уряди та бізнес декількох десятків країн представляють туристичний потенціал своїх держав на об’єднаних національних стендах, презентують нові готелі, курорти та лікувальні можливості, історію, культуру та традиції для українського туриста, а також мають можливість обмінюватися досвідом з провідними експертами туристичної індустрії на міжнародному рівні, обговорювати актуальні питання, представляти  нові напрямки і визначати ефективні шляхи розвитку галузі.