21 вересня 2019 року за ініціативи Голови Комітету Андрія Кожем'якіна та підтримки Секретаря Комітету Григорія Суркіса на навчально-тренувальній базі "Динамо" в Конча-Заспі відбувся Благодійний турнір з футболу серед народних депутатів України IX скликання!

23 вересня 2019, 16:29

 

У футбольному турнірі взяли участь 4 команди народних депутатів України: Фракція політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»; Фракція політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ"; Фракція політичної партії "СЛУГА НАРОДУ" та Депутатська група "За майбутнє".

У запеклій футбольній боротьбі з рахунком 5:0 перемогу здобула команда народних депутатів України Фракції політичної партії "СЛУГА НАРОДУ".

На другому місці команда Фракції політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ".

На третьому місці команда Депутатської групи "За майбутнє" та позафракційних народних депутатів України.

Вітаємо переможців та призерів футбольного турніру!

Благодійний турнір з футболу серед команд фракцій і груп Верховної Ради України «Кубок Верховної Ради України» відбувся перший раз за часів Незалежної України. Народні обранці домовилися, що такий благодійний турнір будуть проводити щороку.

Метою проведення турніру було об'єднання народних депутатів Верховної Ради України у збірну команду з футболу Верховної Ради України, встановлення особистих контактів між парламентаріями, забезпечення пропаганди та масової привабливості футболу серед аматорських гравців, збільшення інтересу до спорту серед молоді країни, популяризація здорового способу життя серед дітей та молоді.

Зібрані кошти від турніру підуть на придбання футбольних м’ячів та спортивного спорядження для дітей-сиріт в дитячих будинках.