20 жовтня 2021 року на засіданні Комітету народні депутати України вручили подяку чемпіонці світу та Європи з традиційного Карате, рекордсменці Національного реєстру рекордів України «Наймолодша українка - чемпіонка світу з традиційного карате» Аріанні Мурженко.

21 жовтня 2021, 14:00

 

На засіданні Комітету з питань молоді і спорту народні депутати України – члени Комітету зустрілися із чемпіонкою світу та Європи з традиційного карате Аріанною Мурженко, яка потрапила до Книги рекордів України як наймолодша українка, яка стала чемпіонкою світу з традиційного карате у програмі ката, та її тренеркою Мариною Юр’євою – семиразовою чемпіонкою України, призеркою чемпіонатів світу та Європи, тренером - інструктором Київської федерації традиційного карате-до.

Минулого року, коли Аріанна стала чемпіонкою світу, їй було лише 9 років і 3 місяці. Крім того, саме Аріанна вручала іменний чорний пояс по карате Президенту України Володимиру Зеленському, коли він у Кропивницькому відвідав тренування юних каратистів.

Голова Комітету Андрій Кожем’якін вручив юній

спортсменці та її тренерці Подяки від Комітету з питань молоді і спорту. Народні депутати України – члени Комітету подякували Аріанні та Марині за патріотизм, відданість своїй справі, популяризацію спорту в Україні та світі і побажали нових перемог в ім’я України.