13 листопада 2021 року свій день народження святкує Голова Комітету з питань молоді і спорту Кожем’якін Андрій Анатолійович.

12 листопада 2021, 15:20

Шановний Андрію Анатолійовичу!

 

Колектив Комітету з питань молоді і спорту вітає Вас Днем народження.

Ваша багатогранна діяльність, заснована на високому професіоналізмі та порядності, завжди приводить до успішного вирішення всіх завдань, що стоять перед Вами. І тому закономірно, що, пройшовши сходинки кар’єрного зростання, Ви завжди залишаєтесь сумлінним, мудрим та відповідальним керівником з державницькою позицією, докладаючи всіх знань та вмінь до розвитку фізичної культури, спорту та молодіжної політики в Україні.

Ваші значні здобутки у політичній та депутатській діяльності, працьовитість і відданість справі, багатий досвід керівної роботи та тверда життєва позиція здобули широке визнання та заслужений авторитет серед політичної еліти України.

Бажаємо Вам, щоб підґрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров’я. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, добра вдача, стійкість духу в нелегкому повсякденному житті, а професійний досвід – завжди допомагає у складних справах служіння українському народові в ім’я процвітання та розвитку України.

 

З повагою і найкращими побажаннями

Колектив Комітету з питань молоді і спорту