Народний депутат України, голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Ольга Саладуха спільно з президентом Федерації легкої атлетики Львівщини Ярославом Свищем, начальником управління молоді та спорту Львівської ОДА Roman Khimyak, в.о. державного тренера Олексієм Сердюченко та генеральним секретарем Федерація легкої атлетики України/Ukrainian Athletics Federation Іолантою Хропач долучилася до Новорічного дня стрибуна у Львові.

19 грудня 2022, 10:56

Ольга Саладуха подякувала усім, хто подарував це спортивне свято для наших хлопців та дівчат. «Маємо підтримувати молодь в ці важкі часи, аби по завершенню війни український спорт був конкурентним й нове покоління спортсменів перевершило досягнення своїх попередників», - зазначила народна депутатка.

Від імені Верховної Ради України Ольга Саладуха вручила почесні грамоти за заслуги перед українським народом викладачам Львівського держуніверситету фізкультури імені Івана Боберського: Олегу Рибаку, Ользі Павлось та Володимиру Худобі.

«Завдяки невтомності талановитих наставників з’являється нова генерація спортсменів. Впевнена, що про багатьох з них вже скоро говоритиме увесь світ», - каже Ольга Саладуха.