4 вересня 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 06 вересня 2018, о 11:56
 

1. Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" щодо визнання дітей журналістів, які загинули або яким встановлено інвалідність 1 групи у зв'язку з виконанням професійних обов'язків, дітьми, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, (реєстр. № 7537, Кабінет Міністрів України, друге читання).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реєстрації шлюбу громадян, що проживають на тимчасово окупованій території, (реєстр. № 8400, Гопко Г.М., н.д. Юринець О.В., Кишкар П.М., Артюшенко І.А.).

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 182 Сімейного кодексу України (щодо підвищення мінімального розміру аліментів до прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку), (реєстр. № 8247, н.д. Міщенко С.Г.).

4. Проект Закону про внесення змін до статті 283 Сімейного кодексу України, (реєстр. № 7424, н.д. Немировський А.В. та інші).

Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за посиланням.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку