17 листопада 2021 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 19 листопада 2021, о 16:01
 

1. Про редакційні та техніко – юридичні пропозиції Всесвітнього антидопінгового агентства до проектів Законів України про антидопінгову діяльність у спорті, (реєстр. № 5099, друге читання) та про внесення зміни до статті 52 Закону України «Про фізичну культуру і спорт» щодо діяльності Національної лабораторії антидопінгового контролю» (реєстр. № 5640, перше читання).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння формуванню відповідального батьківства, (реєстр. № 3667, КМУ).

3. Проект Закону про юстицію, дружню до дитини, (реєстр. № 5617, КМУ).

4. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо юстиції, дружньої до дитини, (реєстр. № 5618, КМУ).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо профілактики та протидії інфантициду, (реєстр. №6053, н.д. Третьякова Г.М. та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо покарання за розголошення таємниці усиновлення, (реєстр. № 6054, н.д. Третьякова Г.М. та інші).

7. Різне

Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

*У зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) в Україні, участь у засіданні Комітету представників громадськості обмежена.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку