Заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Денис Силантьєв об’єднав політиків та відомих українських спортсменів в соціальному проекті
«
Help Sport» заради розвитку фізичної культури та спорту в Україні.

 

30 листопада 2015 року в готелі «Премєр Палац», за підтримки Міжфракційного депутатського обєднання «Здорова нація» та Міністерства молоді та спорту України, заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму  – Силантьєвим Д. було презентовано соціальний захід «Help Sport on the fashion sport day» в рамках реалізації проекту «Help Sport».

Проект  «Help Sport» спрямований на ефективне вирішення проблеми занедбаного стану спортивної інфраструктури на території України.

Мета заходу «Help Sport on the fashion sport day»: забезпечення спортивним інвентарем дитячо-юнацьких спортивних шкіл України. Автор та ініціатор проекту «Help Sport» заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, срібний призер Олімпійських ігор, чемпіон світу та Європи – Денис Силантьєв наголосив на тому, що зазначений проект спрямований на формування громадської думки і створення попиту на спорт, а також на посилення мотивації до занять спортом, формуючи таким чином здорову націю. У свою чергу держава повинна сприяти цьому та забезпечувати необхідні умови для занять спортом, підвищення рухової активності населення країни, здійснювати заходи щодо популяризації здорового способу життя.

У програмі вечора продемонстрована спеціально створена спортивна колекція «Help Sport» від громадського діяча та стиліста Інни Силантьєвої та українського дизайнера Ірини Патернак.

На подіум вийшли видатні спортсмени світового рівня: Ірина Мерлені, Юлія Єлістратова, Сергій Стаховський, Ганна Різатдінова та інші.

Також ініціативу підтримали сім’ї депутатів з дітьми, які вийшли на подіум на підтримку проекту «Help Sport».

На заході були присутні заступник Міністра молоді та спорту України – Ярослав Войтович та народні депутати України –  Д. Силантьєв, А. Тетерук, С. Рибалка, В. Романюк, Д. Сторожук, Н. Королевська, В. Вовк.

Під час заходу «Help Sport on the fashion sport day» організаторами було передано спортивну колекцію одягу «Help Sport» і спортивний інвентар обласним дитячо-юнацьким спортивним школам Київщини, Херсонщини та Запоріжжя.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини*”

28 грудня 2015 16:31
24 грудня 2015 11:11
23 грудня 2015 13:55
23 грудня 2015 13:49
23 грудня 2015 13:45
23 грудня 2015 10:42
23 грудня 2015 10:31
23 грудня 2015 10:26
21 грудня 2015 14:24
21 грудня 2015 09:34