12 березня 2019 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 12 березня 2019, о 16:38
 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про підтримку олімпійського, паралімпійського руху та спорту вищих досягнень в Україні" щодо державної підтримки дітей паралімпійців, (реєстр. № 10025, н.д. Котвіцький І.О., Величкович М.Р.).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону дитинства" щодо підвищення соціального захисту сім'ї жінки, яка має почесне звання "Матері-героїні", (реєстр. № 9289, н.д. Власенко С.В.).

3. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо удосконалення законодавства про аліменти), (реєстр. № 9530, н.д. Мірошниченко Ю.Р.).

4. Проект Закону про внесення змін до розділу ІI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми", (реєстр. № 9523, КМУ).

5. Проект Закону про внесення змін до статті 17 Закону України "Про відпустки" (щодо оплачуваної відпустки батькові при народженні дитини), (реєстр. №10099, н.д. Білозір О.В., Ледовських О.В. та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, (реєстр. № 10111, н.д. Кривошея Г.Г., Ємець Л.О. та інші).

7. Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про вищу освіту" щодо участі у конкурсному відборі для здобуття вищої освіти дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, (реєстр. № 10113, Співаковський О.В., Кириленко І.Г. та інші).

8. Про проект Постанови про Рекомендації парламентських слухань про становище молоді в Україні на тему: "Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації".

Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку