14 травня 2019 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 15 травня 2019, о 13:04
 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо створення сприятливих умов для отримання послуг, пов'язаних з народженням дитини, (реєстр.№10134, КМУ).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону дитинства" щодо реалізації міжнародної ініціативи "Громада, дружня до дітей та молоді", (реєстр. №10189, КМУ).

3. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо удосконалення законодавства про аліменти), (реєстр.№9530, н.д. Мірошниченко Ю.Р.).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону дитинства" щодо підвищення соціального захисту сім'ї жінки, яка має почесне звання "Матері-героїні", (реєстр. №9289, н.д. Власенко С.В.).

5. Проект Закону про внесення зміни до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України (щодо додаткових надходжень до бюджетів міст та об'єднаних територіальних громад, які приєдналися до міжнародної ініціативи "Громада, дружня до дітей та молоді"), (реєстр. №10190, КМУ).

6. Проект Закону про внесення змін до Цивільного кодексу України щодо правового статусу насцітуруса, (реєстр.№4295, н.д. Бублик Ю.В.).

7. Про затвердження теми щорічної доповіді Міністерства молоді та спорту України Верховній Раді України, Президенту України, Кабінету Міністрів України про становище молоді в Україні за підсумками 2018 року: «Молодь на ринку праці: навички ХХІ століття та побудова кар’єри».


Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку