3 червня 2020 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 27 травня 2020, о 09:24
 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо впорядкування проведення спортивних заходів та занять фізичною культурою та спортом), (реєстр. № 3011, н.д. Саладуха О.В., Костюх А.В., Мокан В.І. та інші).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку фізичної культури і спорту, (реєстр. № 3550), н.д. Саладуха О.В., Кожем'якін А.А., Беленюк Ж.В. та інші).

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про публічні закупівлі" щодо ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту, (реєстр. № 3075, н.д. Костюх А.В., Саладуха О.В., Мокан В.І.). (Комітет не є головним).

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про правовий режим майна у Збройних Силах України", (реєстр. № 3403, н.д. Кожем'якін А.А., Костюх А.В., Мокан В.І. та інші). (Комітет не є головним).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо меценатської діяльності у сфері спорту, (реєстр. № 3498, н.д.  Кожем'якін А.А., Суркіс Г.М., Беленюк Ж.В. та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо меценатської діяльності у сфері спорту, (реєстр. № 3498-1, н.д. Мазурашу Г.Г., Павлюк М.В., Божик В.І. та інші).

7. Проект Закону про меценатство у фізичній культурі і спорті, (реєстр. № 3469, н.д. Єфімов М.В., Величкович М.Р., Крулько І.І. та інші).

8. Проект Закону про меценатську діяльність у сфері фізичної культури і спорту, (реєстр. № 3469-1, н.д. Мазурашу Г.Г.).

9. Проект Закону про внесення змін до статті 287 Митного кодексу України щодо меценатства у фізичній культурі і спорті, (реєстр. № 3471, н.д. Єфімов М.В., Величкович М.Р., Крулько І.І. та інші). (Комітет не є головним).

10. Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо меценатської діяльності у сфері спорту, (реєстр. № 3471-1, н.д. Кожем'якін А.А., Суркіс Г.М., Беленюк Ж.В. та інші). (Комітет не є головним).

11. Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо меценатської діяльності у сфері спорту, (реєстр. № 3471-2, н.д. Мазурашу Г.Г., Павлюк М.В., Божик В.І. та інші). (Комітет не є головним).

12. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо меценатства у фізичній культурі і спорті, (реєстр. № 3470, н.д. Єфімов М.В., Величкович М.Р., Крулько І.І. та інші). (Комітет не є головним).

13. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо меценатської діяльності у сфері спорту, (реєстр. № 3470-1, н.д. Кожем'якін А.А., Суркіс Г.М., Беленюк Ж.В. та інші). (Комітет не є головним).

14. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо меценатської діяльності у сфері спорту, (реєстр. № 3470-2, н.д. Мазурашу Г.Г., Павлюк М.В., Божик В.І. та інші). (Комітет не є головним).

15. Різне.

Реєстрація за посиланням.

Інформуємо, що у зв'язку з карантином, зареєструватися та взяти участь у засіданні Комітету мають змогу лише Міністри, їх заступники, керівники департаментів, а також особи, яким надіслано особисте запрошення.

Аудіозапис:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку