15 липня 2020 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 17 липня 2020, о 12:53
 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку та особливості функціонування дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" щодо додаткової державної підтримки дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), (реєстр. № 3781), н.д. Потураєв М.Р., Рябуха Т.В., Кравчук Є.М. та інші.

2. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо звільнення від адміністративної відповідальності осіб за несвоєчасне подання заяви про державну реєстрацію народження дитини, яка народилась на тимчасово окупованих територіях України), (реєстр. № 3714), н.д. Лубінець Д.В., Умєров Р.Е., Касай К.І. та інші.

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження адміністративної процедури державної реєстрації фактів народження та смерті, які відбулися на тимчасово окупованій території України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, (реєстр. № 3713), н.д. Лубінець Д.В., Умєров Р.Е., Касай К.І. та інші.

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судовий збір" (щодо сприяння зверненню до суду з заявою про встановлення факту народження), (реєстр. № 3635), н.д. Василевська-Смаглюк О.М.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стягнення аліментів на утримання дитини, (реєстр. № 3339), н.д. Шпак Л.О.

6. Проект Плану роботи Комітету з питань молоді і спорту на період четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (вересень 2020 року – січень 2021 року).

7. Про затвердження пропозицій до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

8. Різне.

Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

Аудіозапис:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку