16 вересня 2020 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 17 вересня 2020, о 15:25
 

1. Про пропозиції щодо присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2020 році.

2. Проект Закону про приєднання України до Розширеної часткової угоди про спорт (EPAS) (реєстр. № 0054, Президент України).

3. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо створення Державного фонду підтримки медицини, спорту, освіти, культури та науки, (реєстр. № 3899, н.д. Марусяк О.Р., Ляшенко А.О., Пуртова А.А. та інші).

4. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо створення Державного фонду підтримки медицини, спорту, освіти, культури, науки та туризму (реєстр. № 3899-1, н.д. Клименко Ю.Л., Цабаль В.В., Рудик К.О. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей (реєстр. № 3587, КМУ).

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей (реєстр. № 3587-1, н.д. Королевська Н.Ю., Павленко Ю.О. та Солод Ю.В).

7. Різне.

Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

Аудіозапис:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку