20 жовтня 2021 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 21 жовтня 2021, о 10:42

1. Проект Закону про ратифікацію Протоколу про право, що застосовується до зобов'язань про утримання, (реєстр. № 0127, Президент України).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про міжнародне приватне право" у зв'язку з ратифікацією Протоколу про право, що застосовується до зобов'язань про утримання, (реєстр. № 6107, Президент України).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" щодо подання відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи, (реєстр. № 6131, н.д. Санченко О.В.).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" щодо розширення переліку юридичних осіб, які не надають відомості про кінцевого бенефіціарного власника,  (реєстр. № 6131-1, н.д. Крейденко В.В. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо присвоєння почесного звання “Батько-герой”, (реєстр. № 6162), н.д. Бардіна М.О.  та інші).

Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

*У зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) в Україні, участь у засіданні Комітету представників громадськості обмежена.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку