16 лютого 2022 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 18 лютого 2022, о 10:00

1. Щодо усунення неточностей та неузгодженостей у прийнятих 26 січня 2022 року Верховною Радою України Законів України «Про антидопінгову діяльність у спорті» та «Про внесення зміни до статті 52 Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо діяльності Національної лабораторії антидопінгового контролю».

2. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо сприяння розвитку культури, фізичної культури і спорту, (реєстр. № 6560, н.д. Пасічний О.С. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усиновлення дітей, (реєстр. № 5580, КМУ).

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 125 Житлового кодексу Української РСР щодо захисту житлових прав дітей, (реєстр. № 6441, н.д. Скрипка Т.В.).

5. Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України "Про судовий збір" щодо встановлення пільги по судовому збору для громадян України, (реєстр. № 6526, н.д. Тимошенко Ю.В. та інші).

6. Проект Постанови про встановлення Дня багатодітної сім’ї, (реєстр. № 6564, н.д. Констанкевич І.М.).

7. Різне.


Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.


У зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) в Україні, участь у засіданні Комітету представників громадськості обмежена.

*Для входу до приміщень Верховної Ради України додатково потрібно пред'явити COVID-сертифікат, тест чи довідку про одужання.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку