29 березня 2023 року о 11:00 відбулося онлайн - засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 29 березня 2023, о 17:13
 

1. Про план дій Міністерства молоді та спорту України і Національного олімпійського комітету України щодо недопуску спортсменів російської федерації та республіки білорусь до міжнародних спортивних змагань, зокрема Олімпійських ігор.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення організаційних засад здійснення волонтерської діяльності та соціального захисту волонтерів в умовах дії особливого періоду, правових режимів надзвичайного чи воєнного стану на території України, (реєстр. № 7693, н.д. Т. Плачкова).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України" щодо забезпечення українським спортсменам можливості виїжджати в умовах воєнного стану за кордон для участі у міжнародних змаганнях та інших спортивних заходах, (реєстр. № 9074, н.д. Г. Мазурашу).

4. Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України щодо вилучення земель державних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій, які не використовуються за призначенням, та передачі громадам для облаштування спортивно-оздоровчих парків, будівництва спортивно-оздоровчої інфраструктури, реабілітаційних центрів, виділення земельних ділянок учасникам бойових дій, (реєстр. № 9086, н.д. Г. Мазурашу).

5. Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України щодо вилучення земель, які не використовуються за призначенням державними сільськогосподарськими підприємствами установами, організаціями, що не здійснюють свою господарську діяльність в установленому порядку, та передачі громадам для облаштування спортивно-оздоровчих парків, будівництва спортивно-оздоровчої інфраструктури, реабілітаційних центрів, виділення земельних ділянок учасникам бойових дій, (реєстр. № 9086-1, н.д. В.Мороз).

6. Різне.

Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку