7 квітня 2023 року об 11:00 відбулося онлайн - засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 07 квітня 2023, о 15:40
 

1. Проект Закону України про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про антидопінгову діяльність у спорті" щодо уточнення вимог до осіб, які входять до складу Наглядової ради Національного антидопінгового центру, (реєстр. 8427, н.д. А. Кожем'якін та інші).

2. Про дії Міністерства молоді та спорту України щодо застосування персональних санкцій до спортсменів із російської федерації та республіки білорусь, у тому числі спортсменів, визначених Постановою Верховної Ради України «Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до спортсменів із російської федерації та інших держав», (№ 2829-IX від 13 грудня 2022 року).

3. Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері соціальних відпусток, (реєстр. № 9018, н.д. О. Юрченко та інші).

4. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю" щодо посилення соціального захисту осіб, які здійснюють догляд дитини з інвалідністю (реєстр. № 9160, н.д. В. Гнатенко та інші).

5. Проект Закону України про інститут реєстрованих партнерств, (реєстр. № 9103, н.д. І. Совсун та інші).

6. Різне.

Аудіозапис засідання:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку