Матеріали засідання Комітету від 16 жовтня 2023 року

Опубліковано 16 жовтня 2023, о 17:37

Порядок денний:

1. Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Виконавчого комітету Союзу європейських футбольних асоціацій щодо скасування рішення про допуск юнацьких збірних з футболу російської федерації до міжнародних змагань, (реєстр. № 10108, н.д. Кожем'якін А.А. та інші).

2. Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Міжнародного паралімпійського комітету щодо відновлення заборони участі спортсменів російської федерації та республіки білорусь у міжнародних спортивних змаганнях (реєстр. № 10109, н.д. Кожем'якін А.А. та інші).

3. Щодо виконання Кабінетом Міністрів України Постанови Верховної Ради України «Про Звернення Верховної Ради України до парламентів та урядів демократичних держав світу, Міжнародного олімпійського комітету та міжнародних спортивних федерацій про засудження незаконної дискваліфікації  Міжнародною федерацією фехтування української фехтувальниці, олімпійської чемпіонки, шестиразової чемпіонки світу, восьмиразової чемпіонки Європи Ольги Харлан».

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо врегулювання деяких питань здійснення державного забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, при закінченні навчальних закладів,
(
реєстр. № 9100-д, н.д. Потураєв М.Р. та інші).

5. Проект Закону про статус осіб, постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією Російської Федерації проти України, та невідкладні проміжні репарації, (реєстр. № 10132, н.д. Бардіна М.О. та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо створення Фонду виплати невідкладних компенсацій особам, постраждалим від сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією Російської Федерації проти України, (реєстр. № 10133, н.д. Бардіна М.О.та інші).

7. Різне.

Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку