Матеріали засідання Комітету від 20 листопада 2023 року

Опубліковано 20 листопада 2023, о 16:11

Порядок денний:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо адаптивного спорту, (реєстр. № 9485, КМУ).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо удосконалення правового регулювання питань, пов’язаних з професійним спортом (реєстр. № 9650, н.д. Мазурашу Г.Г.).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про медіа" щодо виробництва та трансляції соціального продукту (реєстр. № 10141, н.д. Гривко С.Д.)

4. Про виконання Закону України «Про фізичну культуру і спорт» в частині забезпечення участі національної збірної команди у ІІІ Європейських Іграх.

5. Про виконання Закону України «Про фізичну культуру і спорт» в частині забезпечення участі збірної України у ХVII літньому Європейському юнацькому фестивалі.

6. Про виконання Закону України «Про фізичну культуру і спорт» в частині забезпечення участі студентської збірної України у XXXI літній Всесвітній універсіаді.

7. Про виконання Кабінетом Міністрів України Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності».

8. Презентація результатів напрацювання концептуальних напрямків реформування державної житлової політики, що розроблені робочою групою Мінінфраструктури у співпраці з міжнародними організаціями.

9. Різне

Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку