Матеріали засідання Комітету від 25 березня 2024 року

Опубліковано 13 березня 2024, о 15:46
 

Порядок денний:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо пріоритетного права деяких категорій внутрішньо переміщених осіб на отримання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, (реєстр. № 11028, н.д. Фролов П.В. та інші).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування” щодо виплати одноразової допомоги здобувачам освіти з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (реєстр. № 11040, КМУ.).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державні нагороди України" щодо удосконалення процедур подання, відзначення та позбавлення державних нагород (реєстр. № 11033, н.д. Мазурашу Г.Г.).

4. Про виконання Закону України «Про фізичну культуру і спорт» в частині забезпечення участі та підготовки національних збірних команд з видів спорту до XXXІIІ Олімпійських ігор.

5. Щодо пропозицій Наглядової ради Національного антидопінгового центру, надіслані Міністерством молоді та спорту України стосовно внесення змін до Закону України «Про антидопінгову діяльність у спорті» (Звернення Міністерства молоді та спорту).

6. Різне.

Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку