6 квітня 2016 року о 15:00 год. за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5 (зала пленарних засідань) у Комітеті з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму відбулися Парламентські слухання на тему: «Розвиток туристичної індустрії як інструмент економічного розвитку та інвестиційної привабливості України»

06 квітня 2016, 19:00

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від  2 лютого 2016 року № 970-VІІІ «Про проведення парламентських слухань на тему: «Розвиток туристичної індустрії як інструмент економічного розвитку та інвестиційної привабливості України», 6 квітня ц.р. о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбулися слухання із зазначеної теми.

У засіданні взяли участь представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування, релігійних конфесій, політичних партій, інших об’єднань громадян, наукових установ, представники громадськості.


Постанова Верховної Ради України «Про Рекомендації парламентських слухань на тему: «Розвиток туристичної індустрії як інструмент економічного розвитку та інвестиційної привабливості України»


Аудіозапис:

Відео:




Постанова Верховної Ради України Про Рекомендації парламентських слухань на тему: "Розвиток туристичної індустрії як інструмент економічного розвитку та інвестиційної привабливості України".