Сьогодні секретар Комітету, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Анна Романова взяла участь у VІ Міжнародній науково-практичній конференції: «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації».

11 квітня 2019, 15:44

 

Відкриваючи засідання конференції, секретар Комітету, народний депутат України Анна Романова ознайомила з останніми законодавчими ініціативами з реформування вітчизняної туристичної галузі та виступила з презентацією на тему: «Український туризм в контексті формування світогляду законодавчих ініціатив сьогодення».

Також у своєму виступі Анна Романова зазначила: «Чудово, що в Університеті всебічно застосовується відпрацювання теорії на практиці: спочатку студенти навчаються в сучасних, спеціально обладнаних лабораторіях, а потім – довершують знання та уміння на практиці в українських закладах гостинності».

До участі в конференції долучились провідні вітчизняні науковці, експерти з питань розвитку туризму, практичні організатори готельного та ресторанного бізнесу.

 

Довідково:

VІ Міжнародна науково-практична конференція: «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації» проходитиме з 11 по 12 квітня 2019 року на факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Київського національного університету культури та мистецтв.