19 травня цього року члени Комітету взяли участь у змаганнях з настільного тенісу серед народних депутатів (Ping-Pong Cup).

20 травня 2021, 10:10

 

19 травня за ініціативи народних депутатів України Володимира Воронова та Павла Фролова та підтримки Комітету з питань молоді і спорту відбулися змагання з настільного тенісу серед народних депутатів України.

У змаганнях брали участь близько двадцяти народних депутатів України, серед них взяли участь дві чарівні представниці українського парламенту – Ірина Борзова та Марія Мезенцева.

За ініціативи Голови Комітету Андрія Кожем’якіна Грамотою від Комітету було нагороджено Ірину Борзову, яка впевнено проявила себе під час змагань з настільного тенісу, навіть у поєдинках з чоловіками.

У запеклій боротьбі до фіналу вийшли: Андрій Кожем’якін, Василь Мокан, Павло Фролов та Сергій Колебошин.

За результатами фінальної гри Василь Мокан виборов перше місце та був нагороджений кубком, який за словами народних депутатів буде перехідним, Сергій Колебошин – друге місце, Андрій Кожем’якін – третє місце.

Вітаємо переможців турніру та бажаємо народним депутатам України нових яскравих перемог як у спорті, так і у депутатській діяльності.

 

*Фото змагань з настільного тенісу ви можете переглянути на офіційній веб-сторінці Комітету з питань молоді і спорту: http://komsport.rada.gov.ua/