1 червня цього року в м. Києві на стадіоні ім. В. Баннікова відбувся шостий благодійний матч «Парламентський кубок» між збірними командами народних депутатів України та журналістів України.

02 червня 2021, 09:41

 

Перед початком матчу Гімн України виконала українська співачка Юлія Цюпило. На матч завітали почесні гості: Голова Комітету з питань молоді і спорту Андрій Кожем’якін, заступник голови Комітету з питань молоді і спорту Василь Мокан, заступник міністра освіти та науки Андрій Вітренко, перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко, та меценат Едуард Мкртчан.

Основна мета спортивного заходу – допомога дітям-переселенцям зі Сходу України.

Команди грали два тайми по 35 хвилин. В ході запеклої боротьби в цьому напруженому матчі перемогла команда журналістів з рахунком 6:2. Це вже п’ята перемога журналістів із шести проведених матчів.

Для підтримки команд завітали діти зі Сходу України. А після завершення гри діти Луганщини та Донеччини отримали футбольну форму та спортивне спорядження.

Також після фінального свистка журналістам вручили «парламентський кубок» і нагородили кращих гравців матчу з обох сторін.

 

Фото тут: http://komsport.rada.gov.ua/gallery/74736.html

 

 

Довідково:

Організаторами матчу виступили: Українська асоціація футболу, Українська Прем’єр-ліга та інформаційне агентство «Центр новин». Захід відбувався під патронатом президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка та за підтримки мецената Едуарда Мкртчана.