Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту наполягає на запровадженні повного економічного ембарго проти Російської Федерації для позбавлення можливості фінансувати війну проти Українського народу.

06 квітня 2022, 21:40

 

Триває героїчна оборона Маріуполя українськими героями. Незважаючи на варварське застосування авіації та артилерії, російські окупанти не можуть здолати опір українців. Водночас, російські загарбники по-варварськи знущаються над цивільним населенням Маріуполя, здійснюючи справжній геноцид українського народу в Маріуполі. Наступним кроком після блокади та бомбардувань стало створення нового фільтраційного табору у Мангуші для всіх громадян, які бажають виїхати до Бердянська. Під час жорстокої та тривалої  фільтрації проводиться «зачистка» - виявлення всіх "нацистів", до яких відносять усіх незгодних з їхнім режимом та окупацією.

На постійній основі проводиться депортація українців до РФ, за інформацією свідків, до фільтраційного табору потрапила остання діюча у місті Маріуполь лікарня № 4 з усім персоналом та хворими.

Надійшла інформація про завезення до Маріуполя спеціальної техніки - мобільних крематоріїв та техніки для розбору завалів. Жителі, які є прихильниками окупації, та терористи псевдодержавного утворення "ДНР" збирають тіла загиблих, закатованих та вбитих ними по місту для подальшого знищення у мобільних крематоріях або просто у вогнищах.

На сайті окупаційної влади розміщено «розпорядження» так званого «голови ДНР» Пушиліна до так званої «генеральної прокуратури» надати пропозиції щодо нормативно-правового регулювання денацифікації України.

Це розпорядження спрямоване на створення додаткових підстав для притягнення до відповідальності громадян України на тимчасово окупованих територіях за проукраїнську позицію та «узаконення» фільтраційних таборів у Докучаєвську та Мангуші. Таке важко уявити у XXI столітті, проте це нагадує одночасно часи інквізиції та полювання нацистів за євреями під час другої світової війни.

«Тільки за попередніми оцінками в Маріуполі за місяць блокади загинуло 5 тисяч людей, з яких приблизно 210 – діти. Російські терористичні війська скинули декілька надпотужних бомб на дитячу лікарню, знищили один з корпусів міської лікарні №1. Живцем згоріло майже 50 людей. Розбомбили Драматичний театр, де на той час від обстрілів ховалося понад 900 людей. Це лише декілька прикладів цілеспрямованого знищення мирного населення Маріуполя», - наголосив міський голова Маріуполя В. Бойченко.

Продовжується війна рашистів проти українських дітей.

Станом на 6 квітня 2022 року, за даними Єдиного реєстру досудових розслідувань, а також інших джерел, з початку вторгнення Російської Федерації в Україні загинуло 167 дітей та постраждало 279 дітей.

На Київщині знайшли мертвим 4 - річного Сашка, якого розшукували з середини березня. Хлопчик зник після того, як разом з бабусею намагався евакуюватися з Вишгородського району у човні. 10 березня два човни мали перетнути Київське море, але один із них перекинувся. У цьому човні був Сашко. Враховуючи, що дитина була в рятувальному жилеті, батьки мали надію, що дитина залишилась живою, проте дитину розстріляли окупанти.

Стало відомо, що у Димері на Київщині батьків убивали на очах у дітей. У дівчинки Даші розстріляли її батька. Дитина вижила, завдяки своєму дідусю, який прикрив її своїм тілом.

Внаслідок російських обстрілів Авдіївки Донецької області поранено двох малолітніх дітей.

Родина медичного працівника з села Припутні Чернігівської області підірвалася на протитанковій міні, яку залишили росіяни: двоє батьків загинули, діти перебувають у реанімації.

У Харківській області внаслідок обстрілів житлових будинків в селах Мала Рогань та Вільхівка військовими РФ загинула 13-річна дівчинка.

Триває примусове вивезення дітей з України до Російської Федерації. Матір-виховательку дитячого будинку сімейного типу разом з її 8 дітьми-вихованцями, власними дітьми та  прийомними примусово вивезено з м. Маріуполя Донецької області до міста Саранськ Російської Федерації. 

Страшні дані, страшна статистика, страшна хроніка війни на знищення українського народу. Проти Російської Федерації запроваджені серйозні санкції, проте, на сьогоднішній день за даними керівників Європейського Союзу Росія щоденно отримує 1 мільярд євро за продаж енергоресурсів, і, зрозуміло, що має можливість фінансувати продовження війни, фінансувати геноцид українського  народу, фінансувати жорстокі вбивства українських дітей.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту пропонує для позбавлення Російської Федерації можливості фінансувати військові дії на території України запровадити повне економічне ембарго проти Російської Федерації та припинити купівлю російських енергоресурсів, інших стратегічних товарів.

 

 

НІ - ВБИВСТВУ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ!

НІ – ГЕНОЦИДУ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

НІ - РОСІЙСЬКІЙ АГРЕСІЇ!