18 травня 2022 року о 14:00 відбулося онлайн - засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

18 травня 2022, 18:01

 

1. Проект Постанови про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування", (р. № 7376,н.д. Мокан В.І., та інші).

2. Проект Закону про освіту дорослих (р. № 7039, КМУ).

3. Проект Закону про навчання та освіту дорослих (р. № 7039-1, н.д. Гришина Ю.М.).

4. Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про державні нагороди України" щодо присвоєння звання Герой України особам, які не є громадянами України , (р. № 7296, н.д. Гончаренко О.О.).

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про волонтерську діяльність" (щодо окремих питань соціального захисту осіб, які займаються волонтерською діяльністю) (р. № 7291, н.д. Ляшенко А. О.).

6. Щодо розширення напрямків використання коштів Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву в умовах воєнного стану та під час відновлення України після закінчення війни. 

7. Щодо розгляду звернення Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України про відновлення фінансування бюджетної програми «Надання пільгового довгострокового державного кредиту молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла у Державному бюджеті на 2022 рік.

8. Різне.