НІКОЛИ НЕ ПРОБАЧИМО! ВІЙНА ЗАБИРАЄ НАЙКРАЩИХ - УКРАЇНСЬКІ КІКБОКСЕРИ НАЗАР МАКАРЕНКО ТА ОЛЕКСАНДР ФЕШТРИГА ЗАГИНУЛИ В БОЯХ ІЗ РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАЦІЙНИМИ ВІЙСЬКАМИ.

30 травня 2022, 11:23

Україна продовжує втрачати відважних своїх захисників у боях з російськими окупантами. Після смерті чемпіона світу з тайського боксу Олексія Яніна стало відомо про загибель ще двох спортсменів.

Як повідомляється на сайті Янголи спорту, захищаючи Україну від загарбників загинули кікбоксери Назар Макаренко та Олександр Фештрига.

25-річний Назар навчався у Хмельницькому національному університеті, працював інструктором в спортивних центрах, відслужив строкову військову службу. Був кандидатом у майстри спорту, чемпіоном України з кікбоксингу WAKO, тренером. Під час повномасштабного вторгнення пішов до тероборони разом зі своїм батьком. Разом вони і відправилися на території, де активно ведуться бойові дії і отримав поранення несумісне з життям.

Олександру із позивним "Сакура" було 42 роки, український воїн був родом із Чернівців. Шестиразовий чемпіон України з кікбоксингу. Був учасником Революції Гідності, а влітку 2014-го поїхав на фронт добровольцем у складі "Правого сектора". Саша Фештрига у складі 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" захищав Донецький аеропорт. У 2015 році його було поранено п'ять разів, з них два – тяжко.

Нагадаємо, що за більш як 90 днів широкомасштабної війни, яку росія розв’язала проти України, загинуло понад 50 українських спортсменів.

 

Вічна пам’ять загиблим!

Герої не вмирають!