Президент України підписав Закон України «Про внесення змін до статті 48 Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо деяких питань використання майна ліквідованих державних і комунальних закладів фізичної культури і спорту».

10 червня 2022, 17:07

 

Законом вносяться зміни до статті 48 Закону України «Про фізичну культуру і спорт», якими передбачається, що «Майно ліквідованих державних і комунальних закладів фізичної культури і спорту використовується без зміни його цільового призначення».

Реалізація Закону сприятиме запобіганню порушення чинних положень статті 48 Закону України «Про фізичну культуру і спорт», а також забезпечить умови для використання майна ліквідованих державних і комунальних закладів фізичної культури і спорту або тих, діяльність яких зупинена, виключно для забезпечення фізкультурно-спортивних послуг.

 

Відповідний законопроект було подано на розгляд Верховної Ради України під реєстраційним номером 5273. Верховною Радою України було ухвалено його конституційною більшістю 17 лютого 2022 року – «За» 303 голоси.