Вітаємо з Днем Конституції України!

28 червня 2022, 10:11

 

Шановні друзі!

 

28 червня 1996 року українці отримали Конституцію, в якій носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а найвищою соціальною цінністю – людину, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпеку.

Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі.

Україна – в серці кожного з нас! А її майбутнє – в щоденній праці та готовності її громадян на своєму місці і в доступний спосіб реалізувати споконвічні прагнення українців, розбудовуючи країну та роблячи затверджені Конституцією цінності нормою повсякденного життя.

Основний Закон відбиває складний історичний шлях українського народу, який продовжує виборювати свою незалежність та право самостійно визначати свою долю.

За короткий проміжок часу українці відбулись як сильна нація і усвідомили потребу щоденно захищати найвищу цінність – життя і здоров’я людини, її честь і гідність, недоторканність і безпеку.

Під час війни з російськими загарбниками, яку розпочала росія проти українського народу 24 лютого, кращі громадяни нашої держави зі зброєю в руках стали на захист України. Всі ми об’єдналися, виконуючи свій обов’язок захищати свою країну, свою незалежність, свою волю.

Щиро бажаємо усім нам злагоди і миру, здоров'я і родинного щастя, невичерпної енергії та плідної праці в ім’я України!

Зі святом!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

З повагою

Колектив Комітету

Верховної Ради України

з питань молоді і спорту