Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту наполягає на невідкладному запровадженні восьмого пакету санкцій проти російської федерації, насамперед, щодо повної заборони купівлі російської нафти і газу.

22 липня 2022, 15:55

 

149 днів гордий і непереможний Український народ протистоїть російській військовій машині. Незважаючи на велику перевагу рашистів у артилерії та авіації їм вдається досягати лише локальних успіхів, а території уже чотирьох областей були звільнені Збройними Силами України. Після отримання Україною сучасних ракетних системи залпового вогню HIMARS окупанти несуть великі втрати в особовому складі, боєприпасах, військовій інфраструктурі.

У відповідь російські військові зробили своєю ціллю мирних громадян, в останні дні найбільше страждає від ворожих обстрілів Харків.

21 липня через обстріл окупантами двох районів Харкова загинуло  три людини, поранено 23 особи, у тому числі одна дитина.

20 липня рашисти обстріляли Київський район Харкова. Внаслідок обстрілу постраждали мирні харків’яни, які в цей час перебували на зупинці громадського транспорту. 3 людини загинули та дві отримали поранення.
13-річний хлопець загинув на місці, його 15-річна сестра поранена і перебуває у важкому стані.

Українські діти продовжують страждають від обстрілів окупантів. Станом на 22 липня 2022 року за даними офісу Генерального прокурора під час вторгнення російської федерації в Україні загинуло 358 дітей та було поранено  понад 683 дітей.

В ніч на 20 липня військові країни-агресора обстріляли м. Нікополь Дніпропетровської області. Поранення отримали п’ять  дітей віком 3, 5, 13, 14 та 15 років.

В ході фіксації кримінальних правопорушень стало відомо, що 19 червня внаслідок артилерійських обстрілів с. Іванівка Ізюмського району Харківської області отримала поранення 16-річна дівчина.

Моніторингом платформи збору доказів злочинів warcrimes.gov.ua встановлено, що внаслідок обстрілів житлових кварталів м. Маріуполя Донецької області у період з 24 лютого по 29 березня загинуло четверо дітей віком від 7 до 15 років.

Через бомбардування та обстріли збройними силами рф пошкоджено 2188 закладів освіти. З них 221 заклад зруйновано повністю.

Неможливо зрозуміти таке середньовічне відношення керівництва рф до людських життів, до обірваних доль дітей. Моторошно дивитися на фото батька, який протягом трьох годин читав молитву над тілом 13-річного сина, вбитого рашистами у Харкові. Проте, це зовсім не турбує більшість населення росії. «Все нормально, це боротьба з українським нацистами», скажуть вони. Це навіть не варварство, цьому важко знайти правильне визначення як в українській мові, так і інших мовах світу.

Але проблема в тому, що більшість пересічних росіян не відчуває на собі тяготи війни. Російський бюджет отримує додаткові прибутки, завдяки зростання цін на нафту і газ через російську агресію. Взагалі виходить, що рашистам вигідно воювати. Військові витрати не лише окупаються, але й приносять додатковий зиск. Цинічна і страшна ситуація.

Саме тому Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту наполягає на терміновому запровадженню восьмого пакету санкцій проти російської федерації, який має нарешті призвести до повної заборони використання російської нафти та газу. Необхідно позбавити рф ресурсів для вбивств українських дітей, інакше вслід за Україною війна може прийти до країн Євросоюзу.

80 років тому вже умиротворяли одного тирана, все думали про прибутки, про геополітичні розклади, наслідки були жахливі! Досить вести пусті балачки! Прийшов час робити висновки і діяти! Інакше вже буде пізно. 

Зупинимо агресора!

 

 

 

НІ - ВБИВСТВУ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ!

НІ - РОСІЙСЬКІЙ АГРЕСІЇ!

ТАК – ЕМБАРГО НА РОСІЙСЬКІ НАФТУ ТА ГАЗ!